Clubs de lectura

Treballem temes especialitzats que sacsegen les costures actuals del sistema, per transformar la societat i obrir el pensament cap a noves realitats possibles.

Club de lectura feminista:

En aquest club es tracten novel·les, assajos o biografies que ens apropen, a través de la literatura, temes a debatre des d’una perspectiva feminista. Llibres escrits per dones que comentem un vespre al mes, un espai segur que genera vincles i sororitat.

Taller de lectura Ecosocial:

Un espai per llegir, debatre i reflexionar sobre com fer front a l’emergència climàtica. El taller, que funciona cada sis setmanes, no només és un club de lectura, sinó que activa idees, propostes i accions per caminar cap a la transició ecosocial.

Club de lectura narrativa:

La literatura, en aquest cas la narrativa, pot arribar a ser una eina potent per poder combatre, no només l’avorriment sinó tot un seguit de problemàtiques actuals (i no tan actuals) que ens amoïnen. Gaudim d’una estona comentant aquestes lectures i generem debats a través de la literatura i el pensament crític.

Club de Lectura Les Patums de la Literatura Catalana:

Club de lectura sobre els autors de qui sempre has sentit a parlar i en vols saber més, aquells noms que, amb genialitat, han plasmat el nostre entorn i alhora hi han deixat una empremta inesborrable.

Club de lectura sobre masculinitats:

Al Club de Gènere i Masculinitats descobrirem noves maneres de relacionar-nos, de treballar-nos des de la construcció col·lectiva i també desmuntar molts mites fins ara establerts sobre la societat en la qual ens construïm.

Vols apuntar-te a un club de lectura?

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Visita
la nostra
botiga
online!

To top