Qui som

Mala Peça Llibreria és un espai cooperatiu on compartir idees i mirades que transformin la realitat que ens envolta, on els marges són centre.

A través de la literatura, una arma tan poderosa i emocional que es troba en els llibres, ens marquem 4 horitzons per a millorar la societat tant en l'àmbit col·lectiu, cultural com a mediambiental.

Feminismes, per combatre el patriarcat, un model de societat injust en detriment de les dones on els homes tenen i exerceixen el poder en benefici propi.

Transició ecosocial, en un context d’emergència climàtica, apostem per integrar la mirada ecosocial a la nostra praxi diària com a projecte, necessitem un canvi estructural per frenar, minimitzar i revertir els efectes de la crisi ecosocial que ja estem patint.

Economia social i solidària, perquè una altra manera d’organitzar l’economia és possible. Economia Social i Solidària (ESS) és la nostra aposta. Un model econòmic alternatiu que avantposa la resolució de problemàtiques socials al benefici privat.

Països Catalans, llengua i cultura. En un context de minorització del català i folklorització de la cultura catalana, apostem desacomplexadament per la llengua comuna del nostre país, els autors i autores que escriuen en català i les editorials que promouen el català, sigui fent traduccions o generant noves publicacions escrites en català.

Visita
la nostra
botiga
online!

To top