Kaiko Ambiental

Kaiko Ambiental som un projecte cooperatiu d’assessorament i acompanyament que neix amb la finalitat d’abordar els conflictes socioambientals de manera interdisciplinària. Treballem en propostes integrals tenint en compte els diferents actors i interessos involucrats, mitjançant una anàlisi contextualitzada i interdisciplinària que combina l’antropologia, l’economia i el dret ambiental.

Impulsem accions localment sostenibles. El nostre equip té com a objectiu establir un diàleg constructiu entre els diferents actors socials locals, les administracions públiques, les organitzacions ecologistes i els professionals especialitzats per afrontar de manera més efectiva, justa i democràtica els principals problemes socioambientals actuals.

El nostre projecte s’inspira en els valors i les pràctiques del cooperativisme i de l’economia social i solidària. La nostra proposta neix amb la finalitat de transformar el món que ens envolta des d’una mirada interdisciplinària atenent als contextos locals i les seves particularitats socials, econòmiques, culturals i ecològiques.

Visita
la nostra
botiga
online!

To top