3 llibres que no et pots perdre aquest mes!

Obrim les seccions de recomanació d’aquest blog amb les tres recomanacions de Tefi Abasolo! Tres llibres que et faran pensar i sacsejar-te de la cadira, des de la narrativa fins l’assaig.

La Conformista, d’Alba Dedeu (L’Altra Editorial)

Si hi ha un llibre que ens ha robat el cor aquest mes, és sens dubte La Conformista d’Alba Dedeu. L’Alba té aquesta màgia especial que fa que el desencantament es converteixi en una cosa irreverent i, sorprenentment, divertida. La seva narració és una finestra a la vida de l’Eva, una dona que, com moltes de nosaltres, es veu atrapada en la quotidianitat d’una existència massa corrent. Però el geni de Dedeu és precisament aquest: transforma aquesta normalitat en alguna cosa extraordinària.

Emma Goldman: la revolució com a forma de vida, de Vivian Gornick (Manifest)

No podríem parlar de llibres imprescindibles sense mencionar aquesta joia de Vivian Gornick. Emma Goldman, la revolució com a forma de vida és una biografia que et captiva des de la primera pàgina. És impressionant com, en només 130 pàgines, Gornick aconsegueix capturar l’essència d’una figura tan fascinant i carismàtica com l’Emma Goldman.

Aquest llibre no és només una llista de les seves fites i el seu llegat, sinó que aprofundeix en la persona darrere del personatge. Goldman va ser una revolucionària que entenia que la lluita per la llibertat no estava completa sense l’alegria de viure. La seva famosa frase, “Vull llibertat, el dret a expressar-se lliurement, el dret de tothom a les coses belles”, ressona amb força a través de les pàgines. És una lectura essencial per a qualsevol persona interessada en la història dels moviments socials i en la vida d’una dona que va ballar i va lluitar al mateix temps. No us la perdeu!

La Ternura, de Paula Ducay (Altamarea)

Per acabar, un llibre que et tocarà el cor d’una manera molt especial: La Ternura, de Paula Ducay. Aquesta novel·la breu és una exploració profunda del sentiment de la tendresa. Ducay ens porta de viatge a través de mirades, gestos i paraules que transmeten més del que es diu explícitament. És en els silencis, en el que no es diu, on la tendresa troba el seu lloc.

La tendresa, diu Ducay, pot ser perillosa i confusa, però també és allò que atresorem, aquests instants fugaços que busquem viure intensament perquè mai sabem quan els tornarem a sentir. Al llarg d’aquest llibre, viurem al costat dels seus protagonistes, sentint els seus moments més íntims i les seves emocions més profundes. Els cors oberts dels personatges diuen poc, però transmeten molt. Un llibre per llegir amb calma i deixar-se portar per la seva dolçor.

Esperem que gaudiu tant com nosaltres d’aquestes recomanacions. No deixeu de passar per Mala Peça Llibreria per fer-vos amb aquests tres llibres que, estem segures, us encantaran! I recordeu, la lectura és una de les millors maneres de viatjar sense moure’s de lloc i fer sacsejar consciències!

Visita
la nostra
botiga
online!

To top