Us presentem la “Guia per la Transició Ecosocial dels esdeveniments i festivals culturals”

En l’actual moment d’emergència climàtica, social i econòmica, cada cop és més important que les nostres celebracions i festivals reflecteixin els valors de la sostenibilitat, la comunitat i l’Economia Social i Solidària (d’ara en endavant ESS).

Aquesta guia està dissenyada per a totes aquelles que comparteixen la visió d’una transició ecosocial també en l’àmbit cultural, i que desitgen fer dels seus esdeveniments una plataforma per al canvi. Aquests, són més que simples ocasions per reunir-se; són una oportunitat per construir comunitat, fomentar la cultura local i promoure pràctiques ecosocials.

Des de les festes populars fins als concerts i festivals a l’aire lliure, cada acte té el potencial de convertir-se en un catalitzador de canvi social i ecològic. En aquesta guia, explorarem com transformar-los en espais de cohesió comunitària, sostenibilitat mediambiental i inclusió social. A través d’aquesta guia, descobrirem com integrar pràctiques ecosocials en tots els aspectes dels nostres esdeveniments, des de la selecció de proveïdores fins a la gestió de residus, passant per la promoció de la cultura i el suport a iniciatives d’Economia Social i Solidària (ESS). Sigui que estigueu organitzant una festa al carrer o un gran festival, trobareu consells pràctics, recursos útils per fer de la vostra efemèride un acte més sostenible.

Si vols més informació, entra al web del Teler Cooperatiu i descobreix més informació sobre el priojecte!

Visita
la nostra
botiga
online!

To top