El primer Atles il·lustrat dels Gegants i les Bèsties de Sabadell arriba a la ciutat

El projecte busca finançament a través de Goteo per fer realitat aquest llibre dirigit al públic infantil i les seves famílies. 

Mala Peça, una llibreria i espai cooperatiu local, presenta un projecte innovador que posa en valor la cultura popular de la ciutat de Sabadell. El projecte, titulat L’Atles il·lustrat dels Gegants i les Bèsties de Sabadell, té com a objectiu principal documentar i divulgar les característiques úniques dels gegants i les bèsties de la ciutat, especialment dirigit al públic infantil i les seves famílies.

El llibre, que serà editat en color i amb tapa dura, contindrà 24 il·lustracions detallades acompanyades d’informació precisa sobre cada figura, així com curiositats i característiques principals. Amb el suport de les colles de gegants i de bèsties de Sabadell, el contingut del llibre promet ser una font fidel i actualitzada de coneixement sobre aquesta part vital de la cultura local.

“Aquest projecte és més que un llibre; és una celebració de la cultura popular local i una oportunitat per connectar les generacions a través del coneixement i la identitat compartida,” afirmen les persones voluntàries del projecte engegat per Mala Peça Llibreria.

A través de la plataforma de finançament col·lectiu Goteo, Mala Peça i Sílvia Auladell, l’autora que va concebre la idea original del projecte, busquen el suport de la comunitat per fer realitat aquest projecte inspirador. Les donacions van des de petites aportacions fins a paquets de recompenses que inclouen el llibre, làmines il·lustrades i reconeixements especials.

El projecte no només busca promoure la cultura local, sinó que també es compromet amb valors de sostenibilitat i ecoedició, amb la producció local i la relocalització econòmica. A través de col·laboracions amb professionals locals i la distribució gratuïta del llibre a colles geganteres, ludoteques i altres entitats socials, el projecte té l’objectiu d’impactar positivament a la comunitat i promoure el creixement econòmic inclusiu.

Per obtenir més informació sobre el projecte i fer una donació, visiteu la pàgina de Goteo. Amb el vostre suport, podem fer realitat aquesta iniciativa que celebra la riquesa de la cultura popular de Sabadell i la seva importància per a les futures generacions.

Visita
la nostra
botiga
online!

To top